Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0,00kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
Hur handlar jag?

Hur handlar jag?

  1. Välj kategori och de produkter du är intresserad av. Ange antal, (meter när det gäller spets,band etc), st då det gäller andra produkter. Tryck på Köp-knappen. Alla köp läggs då automatiskt i din kundvagn. OBSERVERA - I dagsläget kan man beställa fler varor än vi har inne på lager - var vänlig och överskrid INTE angivna lagerbelopp tack!
  2. Vid kundvagnen kan du se beloppet du har handlat för. Vill du se dina artiklar trycker du på ”Till kassan”. Önskar du göra ändringar, ta bort eller ändra antal, går det bra att göra det från kundvagnen.

   Välj sedan betalsätt (just nu går det endast att antingen använda sig av förskottsinbetalning på bank-/postgiro, eller postens postförskott (gäller endast för belopp över 500:-) samt fraktsätt. Tryck slutligen på ”Fortsätt till kunduppgifter”.

  3. VIKTIGT ATT OBSERVERA! När du väl fått fatura mailet KAN DU INTE LÄNGE ÅNGRA DITT KÖP! Detta på grund av att vi klippt till dina varor enligt ditt önskemål. Vi har inga garantier för att vi kan sälja dessa till någon annan då andra kunder kan önska andra längder. De varor som du beställt blir då förbrukade för oss.

 • Här loggar du in eller registrerar dig som kund (om du inte handlat tidigare). Det är viktigt att du anger rätt e-post adress då orderbekräftelsen med ditt ordernummer skickas till den adressen du anger. OBSERVERA - VAR VÄNLIG ANGE INGEN HOTMAIL ADRESS!!!

 • Du kontrollerar din ordersedel och går vidare genom att klicka på ”Skicka beställning”.
  Du måste även godkänna våra köpvillkor.

 • Din order går till oss samtidigt som du får en bekräftelse på din beställning med e-post.
  Om du ej mottagit din orderbekräftelse inom 1 dygn ber vi dig att kontakta oss.
 • Leveranstiden kan variera kraftigt beroende på antalet inkomna beställningar men gäller beställningen en lagervara ligger leveranstiderna från köp till att du har varan på ungefär 1 vecka. 
 • Så snart vi packat din order får du en faktura via majl från oss på KORREKT belopp (framförallt fraktkostnaden kan variera från orderbekräftelsen, detta på grund av att den orderbekräftelse du fått endast är baserad på en beräknad kostnad - den mejlfaktura du får av oss sedan är baserad på den faktiska fraktkostnaden). Har du fyllt i att du vill förskottsinbetala på ett konto får du mailbeställningsbekräftelsen i form av en mejlfaktura, eller om du vill använda dig av postens postförskott får du en mailbekräftelse på den faktiska kostnaden för detta paket.Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.Hoppas att du blir nöjd med din varor och välkommen åter!

Copyright © HobbyTeket